Acum poți comanda online pe tot teritoriul județului Vrancea

Paco Supermarket

Magazine fizice

PACO a luat naștere în 1995, într-o perioadă în care era la putere comerțul tradițional, fără criterii de vânzare bine conturate sau strategii de marketing profesionale, ci adaptandu-se strict la cerințele zilnice ale pieții.

Am pornit de la un magazin de 48 metri pătrați, dar treptat, cu ajutorul filosofiei orientate către client și o conduită proprie de vânzări, am ajuns rapid să operăm în  17 locații. Astăzi, suntem prezenți în județul Vrancea, cu un număr de 17 magazine și peste 430 angajați.

   În 2022 suntem cotați pe locul 21 în top 100 retaileri din România.

 

Paco Supermarket

Magazin online

Ne dorim ca PACO Supermarket să fie o opțiune zilnică pentru cât mai mulți români. Pentru a ne îndeplini această misiune, trebuie să ne adaptăm constant la cerințele clientului, să-i anticipăm nevoile și să-l surprindem cu un serviciu impecabil și produse de calitate.

Experiența PACO se extinde cu un magazin online modern și prietenos, cu opțiuni clare pentru clienții noștri, oferte și promoții bine plasate, prețuri mici și o gamă de produse proaspete actualizate în fiecare zi.

Avem grijă de buzunarul tău

Produsele marcă proprie "DELISAN ", oferă calitate la prețuri accesibile. Fabricate cu dragoste în România, sub îndrumarea PACO Supermarket.

Cumpără Romaneste

Fii cu ochii pe gama noastră largă de produse românești de calitate ireproșabilă de la producători naționali și locali de top. Mai multă diversitate și mai multă prospețime în fiecare zi.